09/11/2021 09/11/2021 Στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεολογία και Κινηματογράφος» η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» διοργανώνουν σήμερα από κοινού εκδήλωση αφιερωμένη στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» της Yelena Popovic κατά την οποία θα προβληθεί και η ταινία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δ΄ Αμφιθέατρο της Θεολογικής...
09 Νοεμβρίου, 2021 - 7:48
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2021 - 7:59

ΣΗΜΕΡΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.

Διαδώστε:
ΣΗΜΕΡΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεολογία και Κινηματογράφος» η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός» διοργανώνουν σήμερα από κοινού εκδήλωση αφιερωμένη στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» της Yelena Popovic κατά την οποία θα προβληθεί και η ταινία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δ΄ Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. στις 7:00 μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

19:00 Χαιρετισμοί:
Χρυσόστομος Σταμούλης, Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Μαρία Γιαχνάκη, Διευθύντρια του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός»
YelenaPopovic, Σεναριογράφος και σκηνοθέτις της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού»

19:15 Προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» της Yelena Popovic

20:55 Συζήτηση:
Άρης Σερβετάλης, ηθοποιός (παίζει τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου)
Συμεών Πασχαλίδης, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Παναγιώτης Υφαντής, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Τη συζήτηση συντονίζει ο κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής, καθηγητής Χρυσόστομος Σταμούλης και η Διονυσία Χατζή (ΕΔΙΠ Τμήματος Θεολογίας)

Βάσει των νέων μέτρων της Κυβέρνησης: Η είσοδος σε εσωτερική αίθουσα για άτομα από 12 ετών και άνω, γίνεται εφόσον επιδείξουν στην είσοδο ΕΝΑ από τα ακόλουθα:

Είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID, είτε βεβαίωση νόσησης COVID, είτε αρνητικό RapidTestεντός 48 ωρών. Η σχετική βεβαίωση νόσησης ισχύει για 180 μέρες μετά τη νόσηση. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους της Θεολογικής Σχολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων