28/07/2023 28/07/2023 Στις 11 το πρωί, η οικογένεια του 34χρονου, Χρήστου Μουλά, θα συνοδεύσει τον αδικοχαμένο Σμηναγό (έλαβε τιμητικά τον βαθμό του Αντιπτέραρχου, όπως και ο Περικλής Στεφανίδης που κηδεύτηκε χθες) στην τελευταία του κατοικία, στη γενέτειρά του, το Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα Χανίων, όπου μεγάλωσε ο ίδιος και ζουν οι γονείς και η αδελφή του. Στην κηδεία...
28 Ιουλίου, 2023 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2023 - 9:47

Σήμερα στα Χανιά η κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά

Διαδώστε:
Σήμερα στα Χανιά η κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά

Στις 11 το πρωί, η οικογένεια του 34χρονου, Χρήστου Μουλά, θα συνοδεύσει τον αδικοχαμένο Σμηναγό (έλαβε τιμητικά τον βαθμό του Αντιπτέραρχου, όπως και ο Περικλής Στεφανίδης που κηδεύτηκε χθες) στην τελευταία του κατοικία, στη γενέτειρά του, το Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα Χανίων, όπου μεγάλωσε ο ίδιος και ζουν οι γονείς και η αδελφή του.

Στην κηδεία θα βρεθεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου και σε αυτή, πέρα από τους συγγενείς και τους φίλους, θα παραστούν οι συνάδελφοι του 34χρονου από την Πολεμική Αεροπορία.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του κυβερνήτη του Canadair η οποία διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση.

Ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης προς την οικογένεια του Χρήστου Μουλά η Βουλή των Ελλήνων υιοθετεί το αγέννητο παιδί του, όπως ανακοίνωσε χθες ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων