24/06/2021 24/06/2021 Η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας και η Πεμπτουσία διοργανώνουν σήμερα στις 6 το απόγευμα το «1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία». Θέμα Ομιλίας και Συζήτησης: «Ο Χριστιανός ως εικόνα της Πεντηκοστής» Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ: https://zoom.us/meeting/register/tJAldu-gpz0vHNDxGYs1gT2iQGLYHWXMBZTW Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.
24 Ιουνίου, 2021 - 11:38

Σήμερα το 1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία

Διαδώστε:
Σήμερα το 1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία

Η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Έσσεξ Αγγλίας και η Πεμπτουσία διοργανώνουν σήμερα στις 6 το απόγευμα το «1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία».

Θέμα Ομιλίας και Συζήτησης: «Ο Χριστιανός ως εικόνα της Πεντηκοστής»

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ:

https://zoom.us/meeting/register/tJAldu-gpz0vHNDxGYs1gT2iQGLYHWXMBZTW

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων