03/03/2019 03/03/2019 Σήμερα Κυριακή 03/03 θα γίνουν οι ακόλουθες ομιλίες: Συζήτηση με θέμα ‘Η οικογένεια στην ανακουφιστική φροντίδα: Φροντιστής ή δεύτερος ασθενής;’διοργανώνει η Μονάδα Ανακουφιστικής φροντίδας ‘Γαλιλαία’ της ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας στο Ιερό Προσκύνημα Αναστάσεως Χριστού στα Σπάτα στις 18:30. Η κ. Αθηνά Σιδέρη θα μιλήσει για τον Άγιο Πορφύριο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Εκάλης στις...
03 Μαρτίου, 2019 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2019 - 15:01

Σημερινές πνευματικές ομιλίες στην Αττική

Διαδώστε:
Σημερινές πνευματικές ομιλίες στην Αττική

Σήμερα Κυριακή 03/03 θα γίνουν οι ακόλουθες ομιλίες:

Συζήτηση με θέμα ‘Η οικογένεια στην ανακουφιστική φροντίδα: Φροντιστής ή δεύτερος ασθενής;’διοργανώνει η Μονάδα Ανακουφιστικής φροντίδας ‘Γαλιλαία’ της ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας στο Ιερό Προσκύνημα Αναστάσεως Χριστού στα Σπάτα στις 18:30.
Η κ. Αθηνά Σιδέρη θα μιλήσει για τον Άγιο Πορφύριο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Εκάλης στις 18:00. Για τα φιλάδελφα έργα ως κριτήριο της μελλούσης κρίσεως θα μιλήσει ο θεολόγος Βασίλειος Τσούπρας στις 18:30 στο σύλλογο ‘Επάλξεις’ (Ζήνωνος 3 στην Ομόνοια). Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός κι η Μακεδονία» στις 18:30. Ομιλίες θα παρουσιάσουν ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Μαϊδώνης, ο πρώην υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής και ο πολιτικός επιστήμονας Κωνσταντίνος Χολέβας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων