03/01/2020 03/01/2020 Τις επόμενες ώρες αναμένεται να λάβει την τελική του απόφαση για το αν θα βρεθεί την ημέρα των Χριστουγέννων στο Μαυροβούνιο, ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Αυτό τόνισε ο ίδιος, σήμερα, στην τηλεοπτική εκπομπή «New Morning» στο σερβικό κανάλι Pink. “Είναι επιθυμία μου αν βρεθώ με τους ανθρώπους που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες” τόνισε. Επεσήμανε...
03 Ιανουαρίου, 2020 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2020 - 23:50

Σκέψεις για επίσκεψη στο Μαυροβούνιο κάνει ο Βούτσιτς

Διαδώστε:
Σκέψεις για επίσκεψη στο Μαυροβούνιο κάνει ο Βούτσιτς

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να λάβει την τελική του απόφαση για το αν θα βρεθεί την ημέρα των Χριστουγέννων στο Μαυροβούνιο, ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Αυτό τόνισε ο ίδιος, σήμερα, στην τηλεοπτική εκπομπή «New Morning» στο σερβικό κανάλι Pink. “Είναι επιθυμία μου αν βρεθώ με τους ανθρώπους που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες” τόνισε.

Επεσήμανε πως δεν είναι οι πρώτοι φορά που θα πράξει κάτι τέτοιο, καθώς κατά το παρελθόν επισκέφθηκε τόσο το Ζάγκρεμπ όσο και την Γκρατσάνιτσα.

“Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια ευχάριστη ημέρα. Ταυτόχρονα είναι και μια πρόσκληση για ενότητα. Δεν έχω πρόθεση να διχάσω. Υποστηρίξαμε την ανεξαρτησία του Μαυροβουνίου και σεβόμαστε απόλυτα κάθε του ενέργεια. Αλλά αυτό δεν μας εμποδίσει να υπερασπιστούμε και τα αιτήματα του σερβικού λαού”, ανέφερε σε άλλο σημείο ο Σέρβος Πρόεδρος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων