30/01/2023 30/01/2023 Σκληρή απάντηση έδωσε το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτηση του αντίστοιχου Τουρκικού με το οποίο επιμένει η Άγκυρα στα περί “τουρκικής μειονότητας” στη Δυτική Θράκη κάνοντας λόγο για «δίκαιο αγώνα των ομογενών αδελφών μας για την τουρκικότητα». «Για άλλη μια φορά η Τουρκία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλες σκοπιμότητες και σίγουρα όχι την...
30 Ιανουαρίου, 2023 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2023 - 10:57

Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στις τουρκικές αναρτήσεις για τη Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη

Διαδώστε:
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στις τουρκικές αναρτήσεις για τη Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη

Σκληρή απάντηση έδωσε το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτηση του αντίστοιχου Τουρκικού με το οποίο επιμένει η Άγκυρα στα περί “τουρκικής μειονότητας” στη Δυτική Θράκη κάνοντας λόγο για «δίκαιο αγώνα των ομογενών αδελφών μας για την τουρκικότητα».

«Για άλλη μια φορά η Τουρκία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλες σκοπιμότητες και σίγουρα όχι την προαγωγή των δικαιωμάτων και της ευημερίας της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Θράκη.

Η Τουρκία, μια χώρα με άκρως αρνητικές επιδόσεις στον τομέα του σεβασμού του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως όλοι γνωρίζουν, αντί να αντλεί μαθήματα από την Ελλάδα, εξακολουθεί να μην λογοδοτεί ενώπιον της Διεθνούς Κοινότητας για το πώς οδήγησε την Ελληνική Μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο στα πρόθυρα της εξαφάνισης», αναφέρει το Ελληνικό ΥΠΕΞ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων