09/12/2022 10/12/2022 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στη Βουλγαρία, συναντήθηκε με εκπροσώπους ελληνικών συλλόγων και ομογενειακών οργανώσεων, καθώς και με καθηγητές και δασκάλους της ελληνικής γλώσσας. Νωρίτερα, η κυρία Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Εθνικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο, ενώ χθες, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, ξεναγήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι της...
09 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2022 - 2:01

Σόφια: Η ΠτΔ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι

Διαδώστε:
Σόφια: Η ΠτΔ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στη Βουλγαρία, συναντήθηκε με εκπροσώπους ελληνικών συλλόγων και ομογενειακών οργανώσεων, καθώς και με καθηγητές και δασκάλους της ελληνικής γλώσσας.

Νωρίτερα, η κυρία Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Εθνικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο, ενώ χθες, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, ξεναγήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι της Σόφιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων