23/08/2023 23/08/2023 Ο Προφήτης Ηλίας, το όμορφο εκκλησάκι με θέα το Θρακικό πέλαγος, την Αλεξανδρούπολη, την Σαμοθράκη, το όμορφο χωριό στους πρόποδες την Μάκρη, παραδόθηκε στις φλόγες. Η πύρινη λαίλαπα προκάλεσε ολική καταστροφή στο εσωτερικό και το εξωτερικού. Από την πύρινη λαίλαπα δεν γλίτωσε ούτε ο Εσταυρωμένος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανήμερα του εορτασμού του προφήτη Ηλία,...
23 Αυγούστου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2023 - 19:55

Σοκαριστικές εικόνες: Πύρινος όλεθρος στο παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία στην Μάκρη Αλεξανδρούπολης

Διαδώστε:
Σοκαριστικές εικόνες: Πύρινος όλεθρος στο παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία στην Μάκρη Αλεξανδρούπολης

Ο Προφήτης Ηλίας, το όμορφο εκκλησάκι με θέα το Θρακικό πέλαγος, την Αλεξανδρούπολη, την Σαμοθράκη, το όμορφο χωριό στους πρόποδες την Μάκρη, παραδόθηκε στις φλόγες.

Η πύρινη λαίλαπα προκάλεσε ολική καταστροφή στο εσωτερικό και το εξωτερικού. Από την πύρινη λαίλαπα δεν γλίτωσε ούτε ο Εσταυρωμένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανήμερα του εορτασμού του προφήτη Ηλία, πλήθος κόσμου δίνει το παρών στο γραφικό και όμορφο ομώνυμο παρεκκλήσι στην Μάκρη Αλεξανδρούπολης στην πανηγυρική θεία λειτουργία για να τιμήσει την χάρη του Αγίου.

Ο προφήτης Ηλίας αποτελεί και τον προστάτη των ζαχαροπλαστών, οι οποίοι πραγματοποίησαν την καθιερωμένη αρτοκλασία τους και ευχήθηκαν ο Άγιος να τους προσφέρει υγεία, δύναμη και προστασία.

Πηγές και φωτό: inevros / Alexoudis Dimitris / Maximumfm

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων