09/03/2023 09/03/2023 Η εναρκτήρια φιλανθρωπική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη ήταν μια ονειρική παραγωγή, γεμάτη φως και αισιοδοξία. 1000 Συμμετέχοντες, όλοι μαζί επί σκηνής: χορωδίες, νέοι μουσικοί, τραγουδιστές (μέλη φιλαρμονικών ορχηστρών και μουσικών σχολείων), από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στους: Θεοδωράκη, Χατζιδάκη, Λοΐζο...
09 Μαρτίου, 2023 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2023 - 20:08

ΣΟΝΕ: Ωδές αγγέλων για τις ψυχές

Διαδώστε:
ΣΟΝΕ: Ωδές αγγέλων για τις ψυχές

Η εναρκτήρια φιλανθρωπική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη ήταν μια ονειρική παραγωγή, γεμάτη φως και αισιοδοξία.

1000 Συμμετέχοντες, όλοι μαζί επί σκηνής: χορωδίες, νέοι μουσικοί, τραγουδιστές (μέλη φιλαρμονικών ορχηστρών και μουσικών σχολείων), από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στους: Θεοδωράκη, Χατζιδάκη, Λοΐζο που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Η φιλανθρωπική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος – Youth Symphony Orchestra of Greece και του συλλόγου Μ.Α.Ζ.Ι. για καλό σκοπό αφιερώθηκε  στα θύματα του πρόσφατου τραγικού δυστυχήματος των δύο τρένων στα Τέμπη.

Η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ Κλεόπα όπως ανέφερε σε αναφέρεται σε ανάρτηση της ΣΟΝΕ ” μας έδωσε δύναμη και κουράγιο τις δύσκολες αυτές ώρες να προσευχηθούμε για την ανάπαυση των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη”.

Συγκινητική στιγμή όταν ο μικρότερος, μόλις 10 ετών, βραβευμένος πιανίστας και συνθέτης Στέλιος Κερασίδης που ανέβηκε στη σκηνή αφιέρωσε την σύνθεσή του στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας … “Μιλούν οι νότες του στην ψυχή μας”

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων