03/02/2019 03/02/2019 Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το αρχείο του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (ICRC) που αφορά την περίοδο μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Σύμφωνα με την περιγραφή, βλέπουμε Τούρκους πολίτες να φεύγουν από το στρατόπεδο Λιόσα κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής αιχμαλώτων, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος υπάρχουν εικόνες από την κατεστραμμένη Σμύρνη. Το φιλμ τελειώνει...
03 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:39

Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τη Μικρασιατική καταστροφή

Διαδώστε:
Σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο από τη Μικρασιατική καταστροφή

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το αρχείο του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (ICRC) που αφορά την περίοδο μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Σύμφωνα με την περιγραφή, βλέπουμε Τούρκους πολίτες να φεύγουν από το στρατόπεδο Λιόσα κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής αιχμαλώτων, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος υπάρχουν εικόνες από την κατεστραμμένη Σμύρνη. Το φιλμ τελειώνει με την άφιξη ενός ατμόπλοιου που μεταφέρει Τούρκους κρατούμενους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων