09/07/2021 09/07/2021 «Η δημιουργία του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι ζήτημα ζωής», τονίζει ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος παρέστη, χθες το βράδυ, στην ανοικτή εκδήλωση με θέμα την πρόοδο των εργασιών για την κατασκευή του νέου Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. «Ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης...
09 Ιουλίου, 2021 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2021 - 16:10

Στ. Καλαφάτης-Ζήτημα ζωής η δημιουργία του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο

Διαδώστε:
Στ. Καλαφάτης-Ζήτημα ζωής η δημιουργία του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο

«Η δημιουργία του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι ζήτημα ζωής», τονίζει ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος παρέστη, χθες το βράδυ, στην ανοικτή εκδήλωση με θέμα την πρόοδο των εργασιών για την κατασκευή του νέου Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

«Ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών συμβάλλει στον συντονισμό των συναρμόδιων υπουργείων, αλλά και στην κατασκευή των απαραίτητων δικτύων υποδομής, ύδρευσης και αποχέτευσης, μέσω του εποπτευόμενου φορέα του, της ΕΥΑΘ Α.Ε., που ανέλαβε το έργο», σημειώνει ο κ. Καλαφάτης, επισημαίνοντας πως «ο ρυθμός με τον οποίο εξελίσσονται οι διαδικασίες αποδεικνύουν ότι το έργο μπορεί να χαρακτηριστεί ως η επιτομή της σωστής συνεργασίας Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα».

«Είμαστε παρόντες, παρακολουθούμε τις διαδικασίες και επεμβαίνουμε όπου χρειάζεται, για να έχουμε το 2025 ένα σύγχρονο νοσοκομείο που έχει ανάγκη ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα», υπογραμμίζει ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης.

Το Φίλυρο είναι κωμόπολη, που βρίσκεται βόρεια της Θεσσαλονίκης και απέχει 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων