16/03/2020 16/03/2020 Για τους στόχους της ελληνικής κυβέρνησης στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, τα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων, τα μέτρα για την ενίσχυση του συστήματος υγείας και την επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο για το θέμα των εκκλησιών, μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σε συνέντευξή του στην «ΕΡΤ1» και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κοτταρίδη,...
16 Μαρτίου, 2020 - 13:10

Στ. Πέτσας: “Αναμένουμε την απόφαση της ΔΙΣ”

Διαδώστε:
Στ. Πέτσας: “Αναμένουμε την απόφαση της ΔΙΣ”

Για τους στόχους της ελληνικής κυβέρνησης στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, τα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων, τα μέτρα για την ενίσχυση του συστήματος υγείας και την επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο για το θέμα των εκκλησιών, μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σε συνέντευξή του στην «ΕΡΤ1» και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κοτταρίδη, Γιάννη Πιτταρά και Hρώ Ράντου.
O κ. Πέτσας επανέλαβε ότι υπήρξε επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Aρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο για τη λειτουργία των εκκλησιών. «Αναμένουμε σήμερα την απόφαση της Ιεράς Συνόδου. Αλλά νομίζω ότι το μήνυμα είναι σαφές σε όλους: η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσει τη δημόσια υγεία. Υπάρχει αρκετή ωριμότητα -απ’ ό,τι έχω δει από τις τελευταίες ανακοινώσεις και από την Ιερά Σύνοδο και από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και από μεμονωμένους μητροπολίτες- ώστε να οδηγηθούμε σε μία φυσιολογική αυτορρύθμιση της Εκκλησίας» είπε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε για άλλη μια φορά ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι όλοι μας για να περιορίσουμε τη διασπορά. «Είναι κρίσιμο αυτό το διάστημα» είπε και συμπλήρωσε ότι «είναι ανάγκη να πειθαρχήσουμε στις οδηγίες των ειδικών, να κάνουμε ό,τι πρέπει από το σπίτι μας»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων