23/07/2020 23/07/2020 “Όταν μιλάμε για την Αγιά Σοφιά έχουμε πει ότι είναι μια αδιανόητη πρόκληση, η οποία δημιουργεί ένα αγεφύρωτο ψυχικό χάσμα ανάμεσα στον ορθόδοξο κόσμο και γενικά στον Χριστιανισμό παντού στον κόσμο και στη Τουρκία” δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Κληθείς να σχολιάσει την αυριανή μουσουλμανική προσευχή, ο...
23 Ιουλίου, 2020 - 12:37

Στ. Πέτσας για Αγιά Σοφιά: Είναι μια αδιανόητη πρόκληση

Διαδώστε:
Στ. Πέτσας για Αγιά Σοφιά: Είναι μια αδιανόητη πρόκληση

“Όταν μιλάμε για την Αγιά Σοφιά έχουμε πει ότι είναι μια αδιανόητη πρόκληση, η οποία δημιουργεί ένα αγεφύρωτο ψυχικό χάσμα ανάμεσα στον ορθόδοξο κόσμο και γενικά στον Χριστιανισμό παντού στον κόσμο και στη Τουρκία” δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Κληθείς να σχολιάσει την αυριανή μουσουλμανική προσευχή, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε: “Αυτό που αναμένουμε είναι η ολοκλήρωση της πρόκλησης που δημιουργεί όλα αυτά τα φαινόμενα και παρακολουθούμε με ψυχραιμία όλες τις κινήσεις της απέναντι πλευράς”

Παρακολουθήστε την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου
(το σχετικό απόσπασμα για την Αγιά Σοφιά στο 17.10 λ.)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων