09/07/2020 09/07/2020 Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της τουρκικής πλευράς, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτώνερωτηθείς για το θέμα της Αγίας Σοφίας. Ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει τις ενέργειές της εδώ και πάρα πολύ καιρό, θυμίζοντας την επιστολή της υπουργού Πολιτισμού κ....
09 Ιουλίου, 2020 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2020 - 12:47

“Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Τουρκία δεν θα κάνει το λάθος”

Διαδώστε:
“Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Τουρκία δεν θα κάνει το λάθος”

Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της τουρκικής πλευράς, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτώνερωτηθείς για το θέμα της Αγίας Σοφίας.
Ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει τις ενέργειές της εδώ και πάρα πολύ καιρό, θυμίζοντας την επιστολή της υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη προς την UNESCO ήδη από τον περασμένο Ιούνιο
“Εχουμε αναδείξει το θέμα παντού σε όλα τα διεθνή φόρα κι έχει τοποθετηθεί και ο πρωθυπουργός με τις σχετικές επιστολές προς τους επικεφαλής της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου” υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κατέληξε λέγοντας:
“Άρα περιμένουμε από την Τουρκία τις αποφάσεις της και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν κάνει αυτό το λάθος, το οποίο όπως έχουμε πει πολλές φορές θα δημιουργήσει ένα τεράστιο αγεφύρωτο ψυχικό χάσμα ανάμεσα στους Χριστιανούς και την Τουρκία”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων