10/06/2020 10/06/2020 Σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας Man of God παρακολούθησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης και Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου Σεβ. Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, που πραγματοποιούνται στη Μονή Πεντέλης, ο Σεβασμιώτατος και ο Ηγουμενοσύμβουλος της Ιεράς Μονής Πεντέλης Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Λεβέντης συνομίλησαν με τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη, ο...
10 Ιουνίου, 2020 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 17:38

Στα γυρίσματα της ταινίας Man of God ο Μητρ. Θερμοπυλών

Διαδώστε:
Στα γυρίσματα της ταινίας Man of God ο Μητρ. Θερμοπυλών

Σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας Man of God παρακολούθησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης και Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου Σεβ. Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, που πραγματοποιούνται στη Μονή Πεντέλης, ο Σεβασμιώτατος και ο Ηγουμενοσύμβουλος της Ιεράς Μονής Πεντέλης Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Λεβέντης συνομίλησαν με τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη, ο οποίος υποδύεται τον Άγιο Νεκτάριο.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Yelena Popovic. Η ταλαντούχα δημιουργός είχε εξηγήσει σε πρόσφατη συνέντευξη στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ τι την ώθησε να κάνει ταινία τη ζωή του Αγίου, ενώ είχε μιλήσει για τη συνεργασία της με τους διεθνούς φήμης ξένους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν, όπως είναι ο Μίκυ Ρουρκ και ο Αλεξάντερ Πετρόφ αλλά και τους ‘Έλληνες Άρη Σερβετάλη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτα Τσακίρογλου και πολλούς άλλους.

Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη το Νοέμβριο του 2020 οπότε θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων