27/04/2019 27/04/2019 Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο συναντήθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή στην πατριαρχική κατοικία, αντιπροσωπεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου της Μόσχας με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Μπορίσπολ και Μπροβάρι κ. Αντώνιο. “Μια συνάντηση με τον Πατριάρχη δεν είναι απλώς θέμα πρωτοκόλλου, είναι γεμάτη προεκτάσεις, γιατί όλο το χρόνο βιώνουμε σπουδαία γεγονότα, τόσο προσωπικά όσο...
27 Απριλίου, 2019 - 10:03

Στα Ιεροσόλυμα αντιπροσωπεία της Ουκρανικής Εκκλησίας του Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Στα Ιεροσόλυμα αντιπροσωπεία της Ουκρανικής Εκκλησίας του Πατρ. Μόσχας

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο συναντήθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή στην πατριαρχική κατοικία, αντιπροσωπεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου της Μόσχας με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Μπορίσπολ και Μπροβάρι κ. Αντώνιο.

“Μια συνάντηση με τον Πατριάρχη δεν είναι απλώς θέμα πρωτοκόλλου, είναι γεμάτη προεκτάσεις, γιατί όλο το χρόνο βιώνουμε σπουδαία γεγονότα, τόσο προσωπικά όσο και δημόσια. Ο Πατριάρχης είπε σήμερα ότι η Θεϊκή δόξα εκδηλώνεται με ανθρώπινο πόνο: ό, τι περνούν τώρα οι πιστοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας” δήλωσε ο Μητροπολίτης, εκφράζοντας την ελπίδα ότι με τη νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας θα βελτιωθεί η κατάσταση

Η αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ουκρανίας που πρόσκειται στο Πατριαρχείο της Μόσχας θα παραστεί στην τελετή Αφή του Αγίου Φωτός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων