12/02/2022 12/02/2022 Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, η εκκλησιαστική Κοινότητα της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, προετοίμασε αρτοκλασίες για τους δασκάλους και μαθητές των έξι Δημοτικών Σχολείων της περιοχής, στα οποία φοιτούν ενορίτες μαθητές. Λόγω της κακοκαιρίας και της επιδημίας του κορωναιού, η επικοινωνία με τα σχολεία έγινε την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Στα 1288 παιδιά και...
12 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:17

Στα σχολεία για την εορτή των Τριών Ιεραρχών

Διαδώστε:
Στα σχολεία για την εορτή των Τριών Ιεραρχών

Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, η εκκλησιαστική Κοινότητα της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, προετοίμασε αρτοκλασίες για τους δασκάλους και μαθητές των έξι Δημοτικών Σχολείων της περιοχής, στα οποία φοιτούν ενορίτες μαθητές.

Λόγω της κακοκαιρίας και της επιδημίας του κορωναιού, η επικοινωνία με τα σχολεία έγινε την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.
Στα 1288 παιδιά και τους δασκάλους τους προσφέρθηκε από ένα αρτίδιο, και το εγκόλπιο ημερολόγιο 2022 της ενορίας που είναι αφιερωμένο στην Μικρασιατική καταστροφή και περιέχει πληροφορίες για την λατρευτική και ποιμαντική ζωή της ενορίας.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου τα αποδεκατισμένα από την υγειονομική κρίση, τμήματα των Κατηχητικών Σχολείων της ενορίας, τίμησαν τους Τρεις Ιεράρχες με μια εορτασική εκδήλωση εντός του ιερού παρεκκλησίου του αγίου Νεκταρίου. Πριν το τέλος έγινε η ευλογία της αγιοβασιλειόπιτας και έλαβαν ευλογίες και δώρα από μια εικόνα του Κυρίου και έναν επιστήθιο σταυρό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων