20/09/2019 20/09/2019 Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού κ.Γιάννη Χρυσουλάκη, είχαν το πρωί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων (ΣΑΕ) και Κώστας Μιχαηλίδης. Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού, ο κ. Καβαλής του έδωσε εκ του σύνεγγυς την πρόσκληση για...
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:20
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2019 - 22:08

Στα θυρανοίξια του I.N Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης ο Γ.Γ Αποδήμου Ελληνισμού

Διαδώστε:
Στα θυρανοίξια του I.N Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης ο Γ.Γ Αποδήμου Ελληνισμού

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού κ.Γιάννη Χρυσουλάκη, είχαν το πρωί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων (ΣΑΕ) και Κώστας Μιχαηλίδης.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού, ο κ. Καβαλής του έδωσε εκ του σύνεγγυς την πρόσκληση για τα θυρανοίξια του Κοινοτικού Ναού των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης που θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Χρυσουλάκης, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ανανέωσε το ραντεβού του με τον Ελληνισμό του Καΐρου, στο μεγάλο αυτό ιστορικό γεγονός.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ευρέως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αιγυπτιώτης Ελληνισμός με πρωταρχικό αυτό της Παιδείας /Εκπαίδευσης.

«Βάλαμε τη βάση για μια καινούργια και θετική συνεργασία», είπε ο κ. Καβαλής, αμέσως μετά τη συνάντηση.

Πηγή: ekkairo.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων