14/06/2021 14/06/2021 Μετά από ένδεκα μέρες που συμπληρώνει σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό ο Γέροντας Εφραίμ, η κατάστασή του παρουσιάζει πια σημάδια βελτίωσης. Η γενική εικόνα των εξετάσεών του είναι καλύτερη και η πορεία της υγείας του συνεχίζει να είναι σταθερή. Οι θεράποντες ιατροί του με επικεφαλής την κυρία Αναστασία Κοτανίδου, έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν...
14 Ιουνίου, 2021 - 16:38

Σταθερή, με σημάδια βελτίωσης η υγεία του Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Σταθερή, με σημάδια βελτίωσης η υγεία του Γέροντα Εφραίμ

Μετά από ένδεκα μέρες που συμπληρώνει σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό ο Γέροντας Εφραίμ, η κατάστασή του παρουσιάζει πια σημάδια βελτίωσης.

Η γενική εικόνα των εξετάσεών του είναι καλύτερη και η πορεία της υγείας του συνεχίζει να είναι σταθερή.

Οι θεράποντες ιατροί του με επικεφαλής την κυρία Αναστασία Κοτανίδου, έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο περιστατικό covid, με υποκείμενα νοσήματα.

Θυμίζουμε ότι ο Γέροντας Εφραίμ εισήχθη στον Ευαγγελισμό στις 28 Μαΐου σε πτέρυγα covid για προληπτικούς λόγους αφού είχε συμπτώματα κορωνοϊού προκειμένου να μην έχει επιπλοκές λόγω των υποκείμενων νοσημάτων του.

Δύο μέρες μετά, στις 30 Μαΐου, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Στις 4 Ιουνίου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί λόγω των επιπλοκών που παρουσίασε ο οργανισμός του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων