18/06/2021 18/06/2021 Τρίτο εικοσιτετράωρο μετά την απότομη επιδείνωση της υγείας του Γέροντα Εφραίμ και η κατάστασή του, σήμερα κρίνεται από τους γιατρούς σταθερή αλλά ακόμη κρίσιμη. Ο ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού διανύοντας και αυτό το κρίσιμο 24ωρο χωρίς επιδείνωση. Ήδη έχουν περάσει δύο 24ωρα από τα ξημερώματα...
18 Ιουνίου, 2021 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 17:04

Σταθερή χωρίς επιδείνωση η υγεία του Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Σταθερή χωρίς επιδείνωση η υγεία του Γέροντα Εφραίμ

Τρίτο εικοσιτετράωρο μετά την απότομη επιδείνωση της υγείας του Γέροντα Εφραίμ και η κατάστασή του, σήμερα κρίνεται από τους γιατρούς σταθερή αλλά ακόμη κρίσιμη.

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού διανύοντας και αυτό το κρίσιμο 24ωρο χωρίς επιδείνωση.

Ήδη έχουν περάσει δύο 24ωρα από τα ξημερώματα της Τετάρτης 16 Ιουνίου που ενώ ο Γέροντας ήταν αρκετά βελτιωμένος, επιπλοκές που οφείλονταν σε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη απορρύθμισαν τον οργανισμό του αλλά η άμεση αντίδραση των γιατρών ήταν σωτήρια για τον Γέροντα.

Οι θεράποντες ιατροί του κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν με ισχυρή φαρμακευτική αγωγή με αποτέλεσμα σήμερα να βελτιώνεται γι άλλη μια φορά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων