08/11/2022 08/11/2022 Στην Εορτή της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης. «Τιμούμε τους Γενναίους των Αιθέρων! Τους άνδρες και γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας! Στη σημερινή εορτή των Ταξιαρχών Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, τους ευγνωμονούμε για το ήθος, τη γενναιότητα και την αποφασιστική συμβολή τους στην ασφάλεια της Πατρίδας....
08 Νοεμβρίου, 2022 - 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2022 - 13:44

Σταύρος Καλαφάτης: “Τιμούμε τους Γενναίους των Αιθέρων”

Διαδώστε:
Σταύρος Καλαφάτης: “Τιμούμε τους Γενναίους των Αιθέρων”

Στην Εορτή της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης.

«Τιμούμε τους Γενναίους των Αιθέρων! Τους άνδρες και γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας! Στη σημερινή εορτή των Ταξιαρχών Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, τους ευγνωμονούμε για το ήθος, τη γενναιότητα και την αποφασιστική συμβολή τους στην ασφάλεια της Πατρίδας. Χρόνια Πολλά!», τονίζει με αφορμή την σημερινή ημέρα ο κ. Καλαφάτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων