21/04/2022 21/04/2022 Τρία μέτρα Σταυρό σήκωσαν στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου συνεργείο του Δήμου Ναυπλιέων στα πλαίσια των εορτασμών του Ελληνορθόδοξου Πάσχα στην Ελλάδα, την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022. Με πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Ναυπλίου, Ιορδάνη Δαμιανού, φτιάχτηκε ξύλινος σταυρός τριών μέτρων και τοποθετήθηκε στο κέντρο του Ναυπλίου. Σκοπός του εγχειρήματος είναι η...
21 Απριλίου, 2022 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2022 - 20:46

Σταυρός τριών μέτρων υψώθηκε στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Σταυρός τριών μέτρων υψώθηκε στο Ναύπλιο

Τρία μέτρα Σταυρό σήκωσαν στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου συνεργείο του Δήμου Ναυπλιέων στα πλαίσια των εορτασμών του Ελληνορθόδοξου Πάσχα στην Ελλάδα, την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022.

Με πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Ναυπλίου, Ιορδάνη Δαμιανού, φτιάχτηκε ξύλινος σταυρός τριών μέτρων και τοποθετήθηκε στο κέντρο του Ναυπλίου. Σκοπός του εγχειρήματος είναι η ψυχική ανάταση των πολιτών του Δήμου εν όψει της περιόδου της μεγάλης Εβδομάδας που διανύουμε, τόνισε ο πρόεδρος της κοινότητας Ναυπλίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων