01/06/2020 01/06/2020 “Παραβρεθήκαμε και καταθέσαμε στεφάνι στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε εμπρός στον Ανδριάντα του Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Πλατεία Μητροπόλεως” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή του, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης. “Η τελετή πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης στις 29 Μαΐου, 567 χρόνων από την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Χρέος μας είναι να κρατάμε άσβεστη τη...
01 Ιουνίου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2020 - 16:55

Στεφάνι στα πόδια του Παλαιολόγου από τον Πατούλη

Διαδώστε:
Στεφάνι στα πόδια του Παλαιολόγου από τον Πατούλη

“Παραβρεθήκαμε και καταθέσαμε στεφάνι στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε εμπρός στον Ανδριάντα του Αυτοκράτορος Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Πλατεία Μητροπόλεως” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή του, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης. “Η τελετή πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης στις 29 Μαΐου, 567 χρόνων από την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Χρέος μας είναι να κρατάμε άσβεστη τη μνήμη όχι μόνο κάθε χρόνο σε αυτή τη θλιβερή επέτειο, αλλά συνεχώς. Καθήκον μας είναι επίσης να είμαστε έμπρακτα στο πλευρό όλων των Σωματείων και Συλλόγων Κωνσταντινουπολιτών με στόχο τη διατήρηση των εθίμων και των παραδόσεών τους όπως και να συμβάλλουμε στη διαφύλαξη της ιστορίας τους, απέναντι σε κάθε πρόκληση”.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων