27/06/2021 27/06/2021 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στην Περιοχή Ευθύνης (ΠΕ) του Γ΄ Σώματος Στρατού (ΣΣ). Επισκέφθηκε τα ΕΦ «ΒΡΟΝΤΕΡΟ», «ΛΑΙΜΟΣ» και «ΝΙΚΗ» της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δράσεις και διαπίστωσε το ακμαίο ηθικό και τον άριστο επαγγελματισμό του εν υπηρεσία...
27 Ιουνίου, 2021 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2021 - 15:34

Στεφάνι στο Μνημείο του Κωστένη κατέθεσε ο ΥΦΕΘΑ

Διαδώστε:
Στεφάνι στο Μνημείο του Κωστένη κατέθεσε ο ΥΦΕΘΑ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στην Περιοχή Ευθύνης (ΠΕ) του Γ΄ Σώματος Στρατού (ΣΣ).

Επισκέφθηκε τα ΕΦ «ΒΡΟΝΤΕΡΟ», «ΛΑΙΜΟΣ» και «ΝΙΚΗ» της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δράσεις και διαπίστωσε το ακμαίο ηθικό και τον άριστο επαγγελματισμό του εν υπηρεσία προσωπικού.

Μετέβη στον Συνοριακό Σταθμό Νίκης στη Φλώρινα και συνομίλησε με το προσωπικό του.

Κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αρχιφύλακα Ηλία Κωστένη, στη Μικρολίμνη Πρεσπών, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος στις 8 Δεκεμβρίου 2013, κατά τη διάρκεια περιπολίας στη Μικρή Πρέσπα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης μετέβη στα χωριά Ψαράδες και Κέλλης Φλώρινας, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους τους. Επισκέφθηκε το Δημαρχείο του Δήμου Πρεσπών στο Λαιμό Φλώρινας όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης. Επίσης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη.

Κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 25 & 26 Ιουνίου 2021, πραγματοποίησε συναντήσεις με την Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Θεσσαλονίκης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» κ. Άρτζη Βαγιωνά και τον Πρόεδρο της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) Έφεδρο Ταγματάρχη (ΠΖ) Ιωάννη Σιδηρόπουλο.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο Διοικητής Γ΄ ΣΣ Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων