17/11/2021 17/11/2021 Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποίησε από τις 14 έως 16 Νοεμβρίου 2021 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, με τον οποίο και αντάλλαξε απόψεις σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Επιπρόσθετα, ο Αρχηγός επισκέφθηκε την έδρα...
17 Νοεμβρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2021 - 21:12

Στεφάνι στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας κατέθεσε ο Αρχηγός ΓΕΣ

Διαδώστε:
Στεφάνι στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας κατέθεσε ο Αρχηγός ΓΕΣ

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποίησε από τις 14 έως 16 Νοεμβρίου 2021 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, με τον οποίο και αντάλλαξε απόψεις σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Επιπρόσθετα, ο Αρχηγός επισκέφθηκε την έδρα της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) και το σύνολο των Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων της, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της ΕΛΔΥΚ και στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων