28/03/2023 28/03/2023 Ξεκινούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας οι ετοιμασίες για το Πάσχα. Δεν είναι μόνο οι προετοιμασίες στο σπίτι και ο σχεδιασμός για τα μαγειρέματα και τα εδέσματα αλλά και ο εξωραϊσμός των ιερών ναών. Τόσο στους Μητροπολιτικούς ναούς όσο και στα εκκλησάκια της ελληνικής υπαίθρου εθελοντές αναλαμβάνουν να καθαρίσουν και να εξωραΐσουν το ναό τόσο...
28 Μαρτίου, 2023 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 17:32

Στενό Πογωνιάς: Οι γυναίκες του χωριού ασπρίζουν την εκκλησία για το Πάσχα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Στενό Πογωνιάς: Οι γυναίκες του χωριού ασπρίζουν την εκκλησία για το Πάσχα (ΦΩΤΟ)

Ξεκινούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας οι ετοιμασίες για το Πάσχα.

Δεν είναι μόνο οι προετοιμασίες στο σπίτι και ο σχεδιασμός για τα μαγειρέματα και τα εδέσματα αλλά και ο εξωραϊσμός των ιερών ναών.

Τόσο στους Μητροπολιτικούς ναούς όσο και στα εκκλησάκια της ελληνικής υπαίθρου εθελοντές αναλαμβάνουν να καθαρίσουν και να εξωραΐσουν το ναό τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, τον περιβάλλοντα χώρο.

Στο Στενό Πογωνιάς, δράση ανέλαβαν οι γυναίκες του χωριού οι οποίες πήραν τις βούρτσες, τις σκούπες, τα καθαριστικά και ανέλαβαν δράση.

Ξεκίνησαν με τον καθαρισμό της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου και συνέχισαν με το άσπρισμα του περιβάλλοντος χώρου με ασβέστη.

 

Φωτογραφίες: aitoloakarnaniabest

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων