22/10/2019 22/10/2019 ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ- ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Στο Αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου όπου μένει προσωρινά η αδελφότητα της Μονής, βρέθηκε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Άγιον Ορος. Πρόκειται για μια επίσκεψη συμβολικού χαρακτήρα η οποία υποστηρίζει και ενδυναμώνει την αδελφότητα στον αγώνα της. Τον υποδέχτηκε ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Βαρθολομαίος με...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 8:21
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 8:40

Στην αδελφότητα της Ι.Μ. Εσφιγμένου ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην αδελφότητα της Ι.Μ. Εσφιγμένου ο Οικ. Πατριάρχης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ- ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Στο Αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου όπου μένει προσωρινά η αδελφότητα της Μονής, βρέθηκε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Άγιον Ορος. Πρόκειται για μια επίσκεψη συμβολικού χαρακτήρα η οποία υποστηρίζει και ενδυναμώνει την αδελφότητα στον αγώνα της. Τον υποδέχτηκε ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Βαρθολομαίος με όλη την αδελφότητα. Προσκύνησε στο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ακολούθησε η προσφώνηση από τον Γέροντα Βαρθολομαίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων