04/01/2023 04/01/2023 Τη Γαύδο θα επισκεφθεί, ανήμερα των Θεοφανείων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού στο ακριτικό νησί έπειτα από 26 χρόνια. Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι τουρκικές απειλές για την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στην Κρήτη. Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Γαύδο με ελικόπτερο από την 115 Πτέρυγα Μάχης, το πρωί της Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, θα παραστεί στον...
04 Ιανουαρίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2023 - 18:10

Στη Γαύδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα Θεοφάνεια, εν μέσω απειλών της Τουρκίας για τα 12 μίλια

Διαδώστε:
Στη Γαύδο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα Θεοφάνεια, εν μέσω απειλών της Τουρκίας για τα 12 μίλια

Τη Γαύδο θα επισκεφθεί, ανήμερα των Θεοφανείων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού στο ακριτικό νησί έπειτα από 26 χρόνια.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι τουρκικές απειλές για την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στην Κρήτη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Γαύδο με ελικόπτερο από την 115 Πτέρυγα Μάχης, το πρωί της Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, θα παραστεί στον Αγιασμό των Υδάτων στο λιμάνι της Γαύδου, ενώ στη συνέχεια θα επιθεωρήσει το Εθνικό Φυλάκιο του νησιού.

Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός θα περιηγηθεί στο ακριτικό νησί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού στη Γαύδο μετά από 26 χρόνια. Η τελευταία επίσκεψη Πρωθυπουργού της Ελλάδας στη Γαύδο, χρονολογείται το 1996 όταν είχε επισκεφτεί το νησί ο Κώστας Σημίτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων