03/11/2020 03/11/2020 Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, στο Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί με την ηγεσία της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, καθώς και με τον Γερμανό ομόλογό του. Αρχικά, ο Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, Wolfgang Schäuble και στη συνέχεια από την Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής,...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2020 - 16:33

Στη Γερμανία ο υπουργός Εξωτερικών

Διαδώστε:
Στη Γερμανία ο υπουργός Εξωτερικών

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, στο Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί με την ηγεσία της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, καθώς και με τον Γερμανό ομόλογό του.

Αρχικά, ο Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, Wolfgang Schäuble και στη συνέχεια από την Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής, Claudia Roth.

Στη συνέχεια ο Υπουργός θα παρακαθήσει σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών, Heiko Maas. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής.

Τέλος, ο Υπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, Gunther Krichbaum.

Στις συναντήσεις αναμένεται να συζητηθούν θέματα διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Γερμανική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και άλλα θέματα Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων