06/01/2023 06/01/2023 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τη Λήμνο για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Η κ. Σακελλαροπούλου, μετά την τελετή Αγιασμού των υδάτων που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, δήλωσε ότι «H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός ενάντια στο σκότος. Φως που επιζητεί ο σύγχρονος άνθρωπος...
06 Ιανουαρίου, 2023 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2023 - 21:04

Στη Λήμνο για την εορτή των Θεοφανείων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Στη Λήμνο για την εορτή των Θεοφανείων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τη Λήμνο για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Η κ. Σακελλαροπούλου, μετά την τελετή Αγιασμού των υδάτων που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, δήλωσε ότι «H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός ενάντια στο σκότος. Φως που επιζητεί ο σύγχρονος άνθρωπος για να καταυγάσει με ελπίδα την καρδιά του, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Γιορτάζοντας τα Θεοφάνεια στον νησιωτικό προμαχώνα του ελληνισμού στο Αιγαίο, την ακριτική Λήμνο, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση».

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στη μόνιμη έκθεση ιστορίας παιδικού παιχνιδιού και βιβλίου – Συλλογή Χρήστου Μπουλώτη και συναντήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αντιπροσωπεία μαθητών από το Γενικό Λύκειο Μούδρου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στο νησί, η κ. Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στην 130 Σμηναρχία Μάχης για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ετοιμοτήτων.

Φωτογραφία: Θοδωρής Μανωλόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων