23/06/2021 23/06/2021 Επίθεση με βιτριόλι από Ιερέα που καθαιρέθηκε στη Μονή Πετράκη – Σε σοβαρή κατάσταση επτά Μητροπολίτες. Σύμφωνα με το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο Λαϊκό Νοσοκομείο νοσηλεύονται, μέχρι στιγμής, πέντε μητροπολίτες, οι Κηφισίας Κύριλλος, ‘Αρτης Καλλίνικος, Κασσανδρείας Νικόδημος, Γλυφάδας Αντώνιος και Ζακύνθου Διονύσιος, οι οποίοι φέρουν ελαφρότερα εγκαύματα. Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ διεκομίσθηκαν από το...
23 Ιουνίου, 2021 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2021 - 22:14

Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ οι Δρυϊνουπόλεως Ανδρέας και Γουμενίσσης Δημήτριος

Διαδώστε:
Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ οι Δρυϊνουπόλεως Ανδρέας και Γουμενίσσης Δημήτριος

Επίθεση με βιτριόλι από Ιερέα που καθαιρέθηκε στη Μονή Πετράκη – Σε σοβαρή κατάσταση επτά Μητροπολίτες.

Σύμφωνα με το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο Λαϊκό Νοσοκομείο νοσηλεύονται, μέχρι στιγμής, πέντε μητροπολίτες, οι Κηφισίας Κύριλλος, ‘Αρτης Καλλίνικος, Κασσανδρείας Νικόδημος, Γλυφάδας Αντώνιος και Ζακύνθου Διονύσιος, οι οποίοι φέρουν ελαφρότερα εγκαύματα.

Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ διεκομίσθηκαν από το Λαϊκό Νοσοκομείο οι μητροπολίτες Δρυϊνουπόλεως Ανδρέας και Γουμενίσσης Δημήτριος, ύστερα από επίθεση που δέχθηκαν από ιερομόναχο με καυστικό υγρό, στη Μονή Πετράκη.

ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων