19/04/2022 19/04/2022 Την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, 19 Απριλίου, κατά την άφιξή του στη Σαλαμίνα από το νησί της Ρεβυθούσας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην είσοδο της Μονής τον υποδέχθηκαν οι μοναχές και η Ηγουμένη τον ξενάγησε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, που κοσμείται με ανεκτίμητης αξίας αγιογραφίες του Γεωργίου Μάρκου, οι...
19 Απριλίου, 2022 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2022 - 18:27

Στη Μονή Παναγίας Φανερωμένης Σαλαμίνας ο πρωθυπουργός

Διαδώστε:
Στη Μονή Παναγίας Φανερωμένης Σαλαμίνας ο πρωθυπουργός

Την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, 19 Απριλίου, κατά την άφιξή του στη Σαλαμίνα από το νησί της Ρεβυθούσας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην είσοδο της Μονής τον υποδέχθηκαν οι μοναχές και η Ηγουμένη τον ξενάγησε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, που κοσμείται με ανεκτίμητης αξίας αγιογραφίες του Γεωργίου Μάρκου, οι οποίες απεικονίζουν πάνω από 3.600 πρόσωπα. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο σπίτι ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποιητές, του Άγγελου Σικελιανού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων