24/04/2023 25/04/2023 Την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, έλαβε χώρα η επίσημη τελετή της εορτής του Αγίου Γεωργίου  Προστάτη του Στρατού Ξηράς, στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε ως εξής:  Επίσημη Δοξολογία, της οποίας προέστη ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης π. Λάμπρος Κολώνας και έψαλλε κλιμάκιο...
24 Απριλίου, 2023 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2023 - 0:10

Στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων οι Ιεροψάλτες Τρικάλων για την εορτή του Αγίου Γεωργίου

Διαδώστε:
Στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων οι Ιεροψάλτες Τρικάλων για την εορτή του Αγίου Γεωργίου

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, έλαβε χώρα η επίσημη τελετή της εορτής του Αγίου Γεωργίου  Προστάτη του Στρατού Ξηράς, στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε ως εξής:  Επίσημη Δοξολογία, της οποίας προέστη ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης π. Λάμπρος Κολώνας και έψαλλε κλιμάκιο του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων Ιωάννης ο Δαμασκηνός.

Εν συνεχεία έγινε κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του στρατοπέδου απο τον Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο Ιωάννη Κορέλη, ακολούθησε παρουσίαση οπλικών συστημάτων, ξενάγηση στο μουσείο της Σχολής και δεξίωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων