18/06/2019 18/06/2019 Στη σύλληψη ενός 34χρονού ημεδαπού, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής, προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή της Λευκάδας. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων αναφέρει: Συνελήφθη, την Κυριακή (16.06.2019) το πρωί, στην Λευκάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 34χρονος ημεδαπός, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής. Ειδικότερα ο 34χρονος, εντοπίστηκε...
18 Ιουνίου, 2019 - 20:48

Στη σύλληψη ιερόσυλου προχώρησε η αστυνομία στην Λευκάδα

Διαδώστε:
Στη σύλληψη ιερόσυλου προχώρησε η αστυνομία στην Λευκάδα

Στη σύλληψη ενός 34χρονού ημεδαπού, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής, προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή της Λευκάδας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων αναφέρει:

Συνελήφθη, την Κυριακή (16.06.2019) το πρωί, στην Λευκάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 34χρονος ημεδαπός, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα ο 34χρονος, εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς που κινητοποιήθηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στον Κάβαλο Λευκάδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οκτώ (8) χρυσά τάματα και ένα δαχτυλίδι, που είχε αφαιρέσει από τον Ιερό Ναό, τα οποία και επιστράφηκαν στον ιερέα του ναού.

Ο ημεδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων