31/01/2021 31/01/2021 Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παρουσιαστεί κρούσμα μεταλλαγμένου ιού (νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης) σε ιερέα της συγκεκριμένης Μητρόπολης. Η μετάβαση του υφ. Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και του Προέδρου του...
31 Ιανουαρίου, 2021 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2021 - 18:32

Στη Θεσσαλονίκη εκτάκτως Χαρδαλιάς και Αρκουμανέας

Διαδώστε:
Στη Θεσσαλονίκη εκτάκτως Χαρδαλιάς και Αρκουμανέας

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παρουσιαστεί κρούσμα μεταλλαγμένου ιού (νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης) σε ιερέα της συγκεκριμένης Μητρόπολης.

Η μετάβαση του υφ. Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και του Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στη Θεσσαλονίκη κρίθηκε απαραίτητη σε συνέχεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, με συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα και επιδημιολόγων για την αξιολόγηση της κατάστασης.

Στη σύσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη συμμετείχαν, εκτός των κ.κ. Χαρδαλιά και Αρκουμανέα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Βαρνάβας, ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών και αντιπρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Σίμος Δανιηλίδης, ο λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων, Συμεών Μεταλλίδης και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης.

Επίσης, στη Μητρόπολη μετέβη και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων