25/10/2021 25/10/2021 Σε εκδήλωση που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην συμπρωτεύουσα, για τη συμμετοχή της Κύπρου στους αγώνες της Εθνικής Παλιγγενεσίας, πρόκειται να συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα έχει και συνάντηση με τις Δημοτικές Αρχές Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση «Οι...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 12:43

Στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Αναστασιάδης

Διαδώστε:
Στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Αναστασιάδης

Σε εκδήλωση που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην συμπρωτεύουσα, για τη συμμετοχή της Κύπρου στους αγώνες της Εθνικής Παλιγγενεσίας, πρόκειται να συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα έχει και συνάντηση με τις Δημοτικές Αρχές Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση «Οι αγώνες της Κύπρου για την Εθνική Παλιγγενεσία», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 25/10 το απόγευμα, στο Αριστοτέλειο.

Νωρίτερα, ο Κύπριος Πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης.

Εξάλλου, αύριο Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Κύπρου θα παραστεί στη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Πολιούχου Αγίου της Θεσσαλονίκης και της επετείου από την απελευθέρωση της πόλης το 1912. Στην εκδήλωση θα παραστεί, επίσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο κ.Αναστασιάδης θα παραστεί στους επίσημους εορτασμούς για την ημέρα του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, της Επετείου για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Οθωμανούς και του Έπους του 1940, παρουσία της Προέδρου κ. Σακελλαροπούλου, που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τον κ. Αναστασιάδη θα συνοδεύουν κατά τις επαφές του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος και ο γενικός πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Σπύρος Μιλτιάδης.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων