27/05/2020 27/05/2020 Τριήμερη επίσκεψη στη Θράκη θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου από αύριο 28 έως τις 30 Μαΐου. Σύμφωνα, με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, η κυρία Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί τις περιφερειακές ενότητες Ξάνθης και Ροδόπης, όπου μεταξύ άλλων θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ....
27 Μαΐου, 2020 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 11:23

Στη Θράκη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Στη Θράκη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τριήμερη επίσκεψη στη Θράκη θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου από αύριο 28 έως τις 30 Μαΐου.

Σύμφωνα, με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, η κυρία Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί τις περιφερειακές ενότητες Ξάνθης και Ροδόπης, όπου μεταξύ άλλων θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμονα καθώς και τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμονα θα μεταβεί στο Δ΄Σώμα Στρατού, θα επισκεφθεί κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα, καθώς και τις Πρυτανικές Αρχές και τον Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ειδικότερα, αύριο Πέμπτη 28 Μαΐου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί την Ξάνθη, όπου αρχικά θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο της πόλης και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς στο Δημαρχείο της πόλης.

Εν συνεχεία, η κυρία Σακελλαροπούλου θα αναχωρήσει για την Γλαύκη, όπου θα επισκεφθεί το Γυμνάσιο-Λύκειο και αμέσως μετά θα μεταβεί στο Δ΄Σώμα Στρατού. Ακολούθως, θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα στην Μητρόπολη, ενώ το απόγευμα θα έχει συνάντηση με γυναίκες της τοπικής κοινωνίας. Η επίσκεψή της στην Ξάνθη θα ολοκληρωθεί με ομιλία της στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι».

Την Παρασκευή 29 Μαΐου, η κυρία Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα ξεκινήσει την επίσκεψή της με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων στις 10.10 το πρωί και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς στην Τσανάκλειο Σχολή. Στις 11.50 θα μεταβεί στη Μητρόπολη, προκειμένου να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, και αμέσως μετά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Στις 13.15 θα έχει συνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές και τον Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τη Μονάδα Ανακύκλωσης Μπαταριών SunlightRecycling», ενώ στις 19.10 θα ξεναγηθεί στους χώρους του Οινοποιείου «Κίκονες».

Το Σάββατο 30 Μαΐου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί αρχικά τα «Θρακικά Εκκοκκιστήρια» και στη συνέχεια την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση «Γενισέα». Στις 12.00 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και στις 12.40 θα αναχωρήσει για την Σταυρούπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων