22/02/2020 22/02/2020 Στη θρησκευτική ταινία «ΜΑΝ OF GOD – Ο άνθρωπος του Θεού» θα λάβει μέρος ένας διεθνούς φήμης ηθοποιός. Ο λόγος είναι για τον Μίκυ Ρουρκ. Αναλυτικότερα, η Pure Flix / Quality Η Flix έχει τα δικαιώματα των διεθνών πωλήσεων της ταινίας θρησκευτικού περιεχομένου με τίτλο «ΜΑΝ OF GOD – Ο άνθρωπος του Θεού», με πρωταγωνιστές τους Mickey...
22 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2020 - 16:18

Στην ταινία «Man of God» ο Μίκυ Ρουρκ!

Διαδώστε:
Στην ταινία «Man of God» ο Μίκυ Ρουρκ!

Στη θρησκευτική ταινία «ΜΑΝ OF GOD – Ο άνθρωπος του Θεού» θα λάβει μέρος ένας διεθνούς φήμης ηθοποιός. Ο λόγος είναι για τον Μίκυ Ρουρκ. Αναλυτικότερα, η Pure Flix / Quality Η Flix έχει τα δικαιώματα των διεθνών πωλήσεων της ταινίας θρησκευτικού περιεχομένου με τίτλο «ΜΑΝ OF GOD – Ο άνθρωπος του Θεού», με πρωταγωνιστές τους Mickey Rourke, τον Αρη Σερβετάλη και τον Alexander Petrov σύμφωνα και με την ιστοσελίδα www.variety.com

Τα δικαιώματα πωλούνται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου . Τον » Άνθρωπο του Θεού», έχει γράψει και σκηνοθετεί η Γελένα Πόποβιτς. Παραγωγοί είναι η ίδια και ο Αλέξανδρος Πότερ μέσω της εταιρείας Simeon Entertainment και ο Κώστας Λαμπρόπουλος μέσω της εταιρίας View Master Films.

Ο Ron Gell από την Pure Flix / Quality Flix, δήλωσε: «Πρόκειται για σπουδαία, αξιοβράβευτη ταινία. Είναι συναρπαστικό να ασχολείσαι με τέτοιο σενάριο και είμαστε σίγουροι ότι η Γελένα Πόποβιτς θα παραδώσει μια υπέροχη ταινία μέχρι το τέλος του έτους. Πραγματεύεται μια ιστορία που μπορεί να αγγίξει τους πάντες ένα φιλμ για την ταπεινότητα, την έμπνευση και την αφοσίωση».

Ο «Άνθρωπος του Θεού» πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, ο οποίος ως ιερέας του 19ου αιώνα, εκδιώχθηκε από την εκκλησία του και εξορίστηκε στην Αίγυπτο, Ωστόσο συνέχισε να φροντίζει τους φτωχούς, να διδάσκει τα κορίτσια των αγροτών να διαβάζουν και να γράφουν και ίδρυσε ένα μοναστήρι σε άγονο νησί που εξακολουθεί να αποτελεί μέχρι σήμερα προσκυνηματικό φάρο της Ορθοδοξίας.
Το ρόλο του Αγίου Νεκταρίου θα υποδυθεί ο Αρης Σερβετάλης ενώ ο Μίκυ Ρουρκ θα παίξει το ρόλο ενός παράλυτου άνδρα.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων