24/08/2020 24/08/2020 Άρχισε σήμερα στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής η συζήτηση για την κύρωση των συμφωνιών ΑΟΖ με Αίγυπτο και Ιταλία και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Τετάρτη, όπως έχει ενημερώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Στη Βουλή κατατέθηκαν προς κύρωση, αφενός η Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου “για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μεταξύ των...
24 Αυγούστου, 2020 - 10:07
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2020 - 10:08

Στη Βουλή προς κύρωση οι συμφωνίες ΑΟΖ με Αίγυπτο και Ιταλία

Διαδώστε:
Στη Βουλή προς κύρωση οι συμφωνίες ΑΟΖ με Αίγυπτο και Ιταλία

Άρχισε σήμερα στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής η συζήτηση για την κύρωση των συμφωνιών ΑΟΖ με Αίγυπτο και Ιταλία και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Τετάρτη, όπως έχει ενημερώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Στη Βουλή κατατέθηκαν προς κύρωση, αφενός η Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου “για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μεταξύ των δύο Κρατών” και αφετέρου η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας “για την οριοθέτηση των αντίστοιχων Θαλασσίων Ζωνών τους”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων