04/02/2019 04/02/2019 Στην Τουρκία μεταβαίνει και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος θα είναι παρών στην συνάντηση της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει η Deutsche Welle. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεολογική Σχολή , θα συζητηθούν   τα τρέχοντα θέματα που...
04 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2019 - 15:42

Στη Χάλκη και ο Κώστας Γαβρόγλου

Διαδώστε:
Στη Χάλκη και ο Κώστας Γαβρόγλου

Στην Τουρκία μεταβαίνει και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Κώστας Γαβρόγλου, ο οποίος θα είναι παρών στην συνάντηση της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει η Deutsche Welle.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεολογική Σχολή , θα συζητηθούν   τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στις προωθούμενες αλλαγές κυρίως για το μισθολογικό καθεστώτος των κληρικών και τη διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων