14/08/2023 14/08/2023 Στη συγκέντρωση που γίνεται στη Χειμάρρα για την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη θα παραστεί σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Η συγκέντρωση, που διοργανώνεται από την ομογενειακή οργάνωση «Ομόνοια», θα πραγματοποιηθεί στις 6.00 το απόγευμα, στον κεντρικό πεζόδρομο Σπηλαίων, με κύριο αίτημα την άμεση αποφυλάκιση και ορκωμοσία του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη. Να σημειωθεί...
14 Αυγούστου, 2023 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2023 - 14:40

Στη Χειμάρρα για την αποφυλάκιση του Φ. Μπελέρη ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Στη Χειμάρρα για την αποφυλάκιση του Φ. Μπελέρη ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Στη συγκέντρωση που γίνεται στη Χειμάρρα για την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη θα παραστεί σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η συγκέντρωση, που διοργανώνεται από την ομογενειακή οργάνωση «Ομόνοια», θα πραγματοποιηθεί στις 6.00 το απόγευμα, στον κεντρικό πεζόδρομο Σπηλαίων, με κύριο αίτημα την άμεση αποφυλάκιση και ορκωμοσία του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη.

Να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας έχει αναλάβει πρωτοβουλία για τη διεθνοποίηση της υπόθεσης Μπελέρη.

Διαβάστε επίσης: 

Διαδήλωση για την απελευθέρωση Μπελέρη σήμερα στη Χειμάρρα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων