11/01/2024 11/01/2024 Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό» στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Παραγωγός και του β’ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς είναι το Ινστιτούτο “Άγιος Μάξιμος ο Γραικός”. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο MEGA τον Οκτώβριο του 2024. Σημειώνεται ότι στο Διορθόδοξο Κέντρο πραγματοποιήθηκαν...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 23:23

Στιγμές από τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της σειράς «Άγιος Παΐσιος» στο Διορθόδοξο Κέντρο στην Πεντέλη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Στιγμές από τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της σειράς «Άγιος Παΐσιος» στο Διορθόδοξο Κέντρο στην Πεντέλη (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό» στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Παραγωγός και του β’ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς είναι το Ινστιτούτο “Άγιος Μάξιμος ο Γραικός”.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο MEGA τον Οκτώβριο του 2024.

Σημειώνεται ότι στο Διορθόδοξο Κέντρο πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα για την κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Αγίου Νεκταρίου με τον τίτλο «Ο άνθρωπος του Θεού».

Ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκας και ο σκηνοθέτης Στάμος Τσάμης, οι οποίοι ήταν οι βασικοί συντελεστές και του α’ κύκλου καθοδηγούν τους ηθοποιούς, για τον β’ κύκλο.

Την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε η Foss Productions.

 

Πηγή: Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΔΚΕΕ) Interorthodox Centre

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων