13/09/2020 13/09/2020 Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελείται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου η Ιερά πανηγυρική Αγρυπνία για την εορτή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή. Της Αγρυπνίας προξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τον Γέροντα Εφραίμ, ιερείς, ιερομόναχους και διακόνους. Στον δεξιό χορό τους ύμνους αποδίδουν ο Γέρων Αντύπας και η...
13 Σεπτεμβρίου, 2020 - 1:24
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2020 - 9:07

Στιγμές από την Ιερά Αγρυπνία της Τιμίας Ζώνης στο Βατοπαίδι

Διαδώστε:
Στιγμές από την Ιερά Αγρυπνία της Τιμίας Ζώνης στο Βατοπαίδι

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελείται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου η Ιερά πανηγυρική Αγρυπνία για την εορτή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή. Της Αγρυπνίας προξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, πλαισιούμενος από τον Γέροντα Εφραίμ, ιερείς, ιερομόναχους και διακόνους. Στον δεξιό χορό τους ύμνους αποδίδουν ο Γέρων Αντύπας και η συνοδεία του, ενώ από τον αριστερό χορό ο Γέρων Δαμασκηνος και επίσης η συνοδεία του.

(Φωτογραφίες για το Πρακτορείο «Ορθοδοξία»: Ραφαήλ Γεωργιάδης)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων