31/10/2019 31/10/2019 Την πανήγυρη των Αγίων ενδόξων και θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, εόρτασε η Ακρόπολη της Θεσσαλονίκης, με επίκεντρο τον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό, με την παρουσία και συμμετοχή πλήθους κόσμου. Εκατοντάδες πιστοί προσέτρεξαν στον Ιερό Ναό της Άνω πόλης για να προσκυνήσουν τα Λείψανα των Ιαματικών Αναργύρων και την Ιερά τους Εικόνα καθώς και να...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 19:52
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2019 - 20:02

Στιγμές κατάνυξης στον ΙΝ Αγίων Αναργύρων Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Στιγμές κατάνυξης στον ΙΝ Αγίων Αναργύρων Θεσσαλονίκης

Την πανήγυρη των Αγίων ενδόξων και θαυματουργών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, εόρτασε η Ακρόπολη της Θεσσαλονίκης, με επίκεντρο τον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό, με την παρουσία και συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Εκατοντάδες πιστοί προσέτρεξαν στον Ιερό Ναό της Άνω πόλης για να προσκυνήσουν τα Λείψανα των Ιαματικών Αναργύρων και την Ιερά τους Εικόνα καθώς και να συμμετάσχουν στις λατρευτικές εκδηλώσεις.

Της ακολουθίας του Εσπερινού προεξήρχε Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, πλαισιούμενος από τους Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπολεως αλλά και της Ι.Μ. Βλατάδων.

Την διακονία του λόγου ανέλαβε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Μιχαήλ Σαντοριναίος Ιεροκύρηκας της Ι.Μ. και κληρικός της αδελφότητας Σωτήρα.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων