16/04/2020 16/04/2020 Η Ακολουθία των Αγίων Παθών στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Νομού Ξάνθης τελέσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τους λίγους Μοναχούς να βρίσκονται μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Όταν εξήλθε ο Εσταυρωμένος Χριστός, οι στιγμές ήταν συγκινητικές για όσους παρακολουθούσαμε την Ακολουθία σε απευθείας Μετάδοση από τα σπίτια...
16 Απριλίου, 2020 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2020 - 22:59

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την Ακολουθία των Αγίων Παθών στο Βατοπαιδινό Μετόχι

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από την Ακολουθία των Αγίων Παθών στο Βατοπαιδινό Μετόχι

Η Ακολουθία των Αγίων Παθών στο Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Νομού Ξάνθης τελέσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τους λίγους Μοναχούς να βρίσκονται μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Όταν εξήλθε ο Εσταυρωμένος Χριστός, οι στιγμές ήταν συγκινητικές για όσους παρακολουθούσαμε την Ακολουθία σε απευθείας Μετάδοση από τα σπίτια μας.

Είναι οι στιγμές που θα θέλαμε όλοι να είμαστε εκεί.. να προσκυνήσουμε τον Σταυρό του και να γονατίσουμε προσευχόμενοι. Ας ελπίσουμε ότι θα αξιωθούμε σύντομα να βρεθούμε και πάλι στις Εκκλησίες μας

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων