14/01/2021 14/01/2021 Μέσα σε ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρ’ όλα τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα που επικρατούν, πραγματοποιήθηκε στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων, η κοπή της πίτας παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου. Τα παιδιά τραγούδησαν και μοίρασαν ευχές, ενώ δέχτηκαν ως ευλογία μικρές εικόνες με τον Δεσπότη Χριστό και εγκόλπια ημερολόγια της φετινής...
14 Ιανουαρίου, 2021 - 22:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 - 22:42

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Χαρά Θεού με τα παιδιά

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Χαρά Θεού με τα παιδιά

Μέσα σε ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρ’ όλα τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα που επικρατούν, πραγματοποιήθηκε στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων, η κοπή της πίτας παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.

Τα παιδιά τραγούδησαν και μοίρασαν ευχές, ενώ δέχτηκαν ως ευλογία μικρές εικόνες με τον Δεσπότη Χριστό και εγκόλπια ημερολόγια της φετινής χρονιάς από τον Σεβασμιώτατο.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σωτήριος Βούλγαρης και η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων