12/03/2020 12/03/2020 Σε μια σεμνή τελετή, όπως αρμόζει στην περίοδο που διανύουμε, σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο ιερός Κλήρος, οι τοπικές Αρχές και ο ευσεβής λαός υποδέχθηκαν στην πόλη της Καλαμάτας τα Άχραντα Πάθη του Χριστού, από όπου το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο. Τα Ιερά Θησαυρίσματα τα οποία...
12 Μαρτίου, 2020 - 22:44
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 21:14

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Άχραντα Πάθη

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Άχραντα Πάθη

Σε μια σεμνή τελετή, όπως αρμόζει στην περίοδο που διανύουμε, σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο ιερός Κλήρος, οι τοπικές Αρχές και ο ευσεβής λαός υποδέχθηκαν στην πόλη της Καλαμάτας τα Άχραντα Πάθη του Χριστού, από όπου το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Τα Ιερά Θησαυρίσματα τα οποία φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μετέφερε ο Πρωτοσύγκελλος αυτής Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Βενιανάκης.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Τα Άχραντα Πάθη του Χριστού υποδέχθηκε η Καλαμάτα

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων