07/02/2020 07/02/2020 Την Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου ε.έ., και κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Διοικητού της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξιάρχου (ΠΖ) κ. Δημητρίου Τόνα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, προέστη της Τελετής Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2020 Α΄ ΕΣΣΟ. Η Ορκωμοσία των νέων Οπλιτών, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο, στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Θωμά...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 18:49

ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΙ – “Είσαι ανίκητος”

Διαδώστε:
ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΙ – “Είσαι ανίκητος”

Την Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου ε.έ., και κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Διοικητού της 34ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξιάρχου (ΠΖ) κ. Δημητρίου Τόνα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, προέστη της Τελετής Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2020 Α΄ ΕΣΣΟ.

Η Ορκωμοσία των νέων Οπλιτών, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο, στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Θωμά Προκοπίδη» που εδρεύει εις την περιοχή της Ασσήρου, από όπου το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο – “ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΕΙ” – Είσαι ανίκητος.

ΦΩΤΟ: ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΓΚΑΔΑ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Ορκωμοσία 2020 Α΄ ΕΣΣΟ από τον Σεβασμιώτατο Λαγκαδά

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων