06/07/2020 06/07/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός κατά την Δ΄ Κυριακή του Ματθαίου, 5 του μηνός Ιουλίου 2020, ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου Ορεστιάδος, παρουσία του Διοικητού της XVI Μεραρχίας Στρατηγού Ιωάννου Βασιλάκη και ικανού εκκλησιάσματος. Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε αναγνώστη τον ευλαβέστατο Γεώργιο Τονίδη,...
06 Ιουλίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2020 - 19:01

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ένας νέος φωνάζει ήθος Χριστού

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ένας νέος φωνάζει ήθος Χριστού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός κατά την Δ΄ Κυριακή του Ματθαίου, 5 του μηνός Ιουλίου 2020, ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου Ορεστιάδος, παρουσία του Διοικητού της XVI Μεραρχίας Στρατηγού Ιωάννου Βασιλάκη και ικανού εκκλησιάσματος. Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε αναγνώστη τον ευλαβέστατο Γεώργιο Τονίδη, φοιτητή της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλά Ιωαννίνων, τον οποίο και επήνεσε για το ήθος και την φιλομάθειά του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: «Η αγάπη οδηγεί στην ταπείνωση αλλά όχι στον εξευτελισμό»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων