25/02/2020 25/02/2020 Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου τελείται, κατ’ αυτή την ώρα, η Εξόδιος της ποιήτριας Κικής Δημουλά στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Παρευρίσκονται επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο δήμαρχος Αθηναίων...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2020 - 16:40

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»: Για το αντίο μίας σπουδαίας

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»: Για το αντίο μίας σπουδαίας

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου τελείται, κατ’ αυτή την ώρα, η Εξόδιος της ποιήτριας Κικής Δημουλά στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Παρευρίσκονται επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, η Λίνα Νικολακοπούλου, η Ζυράννα Ζατέλη, η Ιωάννα Καρυστιάνη, ο Νίκος Δήμου, ο Κώστας Γεωργουσοπουλος,ο Γιώργος Μεσσάλας, ο Γιάννης Παπαθανασίου κ.ά.

ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» στην Εξόδιο της Κικής Δημουλά

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων